UEZ-plakat-HR

 

Hrvatska Udruga za ekonomiju zajedništva u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Zagrebu u petak 10. svibnja 2024. organizira međunarodnu konferenciju pod naslovom: „Ekonomija zajedništva – za izgradnju boljeg svijeta!“ Konferencija će se održati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, od 13:00 do 16:00 h.

 

Ova konferencija predstavlja priliku za zajedničko promišljanje o važnosti primjene načela Ekonomije zajedništva u današnjem svijetu. S obzirom na izazove s kojima se suočavamo, poput globalne sigurnosne krize, gospodarske neizvjesnosti, okolišnih problema i općeg nepovjerenja, postavlja se pitanje kako stvoriti održiviji i pravedniji svijet. Vizija ekonomije zajedništva je jasna: stvaranje ekonomske paradigme koja stavlja ljudsku osobu u središte svojih aktivnosti.

 

Konferencija će okupiti vođe iz svijeta rada i biznisa, znanstvenike, poduzetnike i aktiviste koji će podijeliti svoja iskustva, primjere najbolje prakse i perspektive za budućnost. Kroz različite panele, rasprave i radionice, ohrabrit ćemo sudionike da pronađu inspiraciju i konkretne korake za primjenu načela Ekonomije zajedništva u svojim organizacijama i zajednicama.

 

Budite dio ovog važnog događaja i doprinesite stvaranju boljeg svijeta. Pridružite nam se na MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI EKONOMIJE ZAJEDNIŠTVA i zajedno gradimo budućnost koju želimo vidjeti.

 

Više informacija o konferenciji saznajte ovdje

 

 

Print Friendly, PDF & Email