Faro Art Fesstival web

 

Polako odbrojavamo, još samo 1 dan do trećeg Faro Art Festivala!

 

Međunarodni, međugeneracijski i interaktivni Faro Art Festival održava se u duhu neprolaznosti, ljepote i empatije te u skladu s time nudi umjetničke radionice glume, poezije, fotografiranja, filmsku radionicu te radionicu slikanja.

 

Osim radionica, u popodnevnim terminima u subotu nudi se zabavni program za djecu, oslikavanje lica, radionica kaligrafije, posjet muzeju i knjižnici Grkokatoličke biskupske rezidencije, razgovor s duhovnikom ili se jednostavno možete opustiti i uživati u druženju u atriju biskupskog dvorca gdje će križevački glazbenici slobodno doći i iskoristiti posebnu priliku na sviranje svog instrumenta u akustičnom prostoru.

 

Festival počinje u petak 8. listopada i traje do nedjelje 10. listopada. Na njemu će sudjelovati obitelji, mladi i djeca. Održat će se u prostorima Mariapolija Faro, F. Račkog 30. Križevci.

 

Gen-Rosso-Band-MAIN-PAGE-scaled

Specijalni gosti Faro Art festivala 2021. su članovi međunarodne glazbene skupin GenRosso koji dolaze iz Italije. Uz radionice u subotu navečer će za sve zainteresirane prirediti akustični KONCERT. Na koncertu će predstaviti i svoj projekt rada s migrantima te iskustvo posjeta izbjegličkom kampu u Bihaću.

 

Faro Art Fesstival  Program Faro Art Festival

 

Više informacija na društvenim mrežama:

 

https://www.facebook.com/Faro-Art-Festival-111580550638557

https://www.instagram.com/faroartfestival_official_page/

 

 

Print Friendly, PDF & Email