Art fest

 

Od 4. do 6. listopada Pokret fokolara u Križevcima po prvi put priređuje Art festival

 

Cilj ovoga međunarodnog i međugeneracijskog festivala je izgradnja prostora ispunjenog radošću, ljubavlju i kreativnošću, koja u turbulencijama i užurbanostima svakodnevnog života stvara ozračje ljepote usmjerene k neprolaznosti, rekao nam je Zdenko Horvat iz odbora za pripremu događaja.

 

Festival koji sudionicima daje mogućnost da postanu i nositelji programa te pronađu način kako izraziti i podijeliti svoje talente veoma je privlačan. Uz uobičajene izričaje Art festival želi ponuditi i usmjerenje prema empatiji, ljepoti i neprolaznosti.

Art festival

Namijenjen je svim osobama koje u sebi osjećaju duh mladosti i spremnost na kreativne izazove. Zajedničkim stvaralaštvom sudionici će obogatiti jedni druge i tako dati doprinos društvu u kojemu žive i djeluju.

 

Program će biti bogat kreativnim radionicama kao i umjetničkim i duhovnim izričajem. A petak i subota navečer biti će prigoda za radosno druženje uz glazbu i ples austrijske i hrvatske glazbene skupine.

 

Organizatori su naišli na prilično zanimanje za sudjelovanje i pripomoć u organizaciji festivala. Postoji i interes pojedinaca iz nekoliko europskih zemalja.

Grad Križevci odmah je prepoznao i podržao ovu inicijativu.

 

Prijavite se za sudjelovanje ovdje

 

 

Print Friendly, PDF & Email