Chiara-Lubich_Loppiano a

 

Deveta obljetnica preminuća službenice Božje Chiare Lubich (14. ožujka 2008.) obilježit će se u nekoliko gradova Hrvatske predstavljanjem knjižice “Tajne života u dvoje” (Anna i Alberto Friso, u izdanju Novoga svijeta), uz svjedočanstva obitelji i prigodan program:

 

ZAGREB – subota 11.ožujka, Crkva sv. Antuna Padovanskog, Sveti Duh 31

Svetu misu u 15 sati predvodit će apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Alessandro d’Errico, a potom će u župskoj dvorani voditelj Ureda za život i obitelj Hrvatske biskupske konferencije dr. Petar Krešimir Hodžić predstaviti knjižicu “Tajne života u dvoje”, uz svjedočanstva obitelji.

 

VARAŽDIN – petak 10. ožujka u 18 sati, u dvorani biskupijskog Pastoralnog centra, Zagrebačka ul. 3.

 

VIROVITICA – nedjelja 12. ožujka od 16 do 18 sati, u Gradskoj knjižnici i čitaonici, Trg bana Josipa Jelačića 5, Bernardica i Miro Hećimović predstavit će knjižicu “Tajne života u dvoje”

 

ĐAKOVO – subota 18. ožujka, Katolički bogoslovni fakultet, Petra Preradovića 17, od 15.30 do 18.00 sati

Knjižicu će predstaviti svećenik i psiholog dr. sc. Josip Bošnjaković, dr. sc. Krešimir Šimić i vjeroučitelji Marina i Slaven Školka.

 

SPLIT 19. ožujka – svetu misu u katedrali svetog Dujma u 18 sati predvodit će splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić, a prije mise održat će se glazbeno meditativni program, s početkom u 17 sati.

 

 

Print Friendly, PDF & Email