The_Economy_of_Francesco_slider (1)

 

Udruga Za Ekonomiju zajedništva i Ekonomski fakultet u Zagrebu u utorak, 28. siječnja 2020. u 16,30 sati priređuju međunarodnu konferenciju pod naslovom “Nadahnuta ekonomija za ujedinjeni svijet“.

 

Glavni gost predavač je Lawrence Chong iz Singapura, zemlje koja je posljednjih desetljeća doživjela neviđeni ekonomski uzlet.

 

Nadahnuta ekonomijaLawrence Chong je izvršni direktor i utemeljitelj Consulus Grupe. Vodi globalni tim koji pomaže liderima u redizajniranju svojih poduzeća i poslovanja kako bi odgovorili na složene izazove 21. stoljeća. Mnoga poduzeća su na raskrižju: kako osnažiti jedinstvo kao inovaciju za postizanje održivog rasta i društvenog utjecaja?

Kao svjetski poznati govornik, nastupao je na globalnim konferencijama poput: Innovation by Design, World Marketing Summit te u 30 gradova poput Sao Paola, Melbourna, govoreći o inovacijama, poslovnom dizajnu i o novom ekonomskom pristupu zvanom Ekonomija zajedništva. Njegovi se komentari pojavljuju u regionalnim medijima kao što su Nikkei Asian Review, Fortune, a njegova razmišljanja na LinkedInu prati 400.000 pratitelja.

 

Consulus grupa je globalna savjetodavna kompanija za inovacije i dizajn poslovanja, s kreativnim multidisciplinarnim poslovnim timom, prisutna u 16 zemalja Azije, Europe i Amerike, sa sjedištem u Singapuru. Članica je svjetske mreže Ekonomije zajedništva.

 

Domaćin konferencije:

prof. dr. sc. Ivana Marić

Izvanredna profesorica na Odjelu za organizaciju i menadžment Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i promotorica Ekonomije zajedništva u znanstvenoj zajednici.

 

franjina ekonomija LOGOZa detaljnije informacije i prijave posjetite FB stranicu Ekonomije zajedništva

 

Ova se konferencija može smatrati etapom u hodu prema Franjinoj ekonomiji, događaju koji će se održati u Asizu 26. do 28. ožujka.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email